Your Cart

Your cart is currently empty

Whiskyetiketten deel 3

Na lange tijd 6 nieuwe bottelingen onder het first cask label van Whisky Import Nederland (WIN)

De eerste whisky is van de Glenallachie distillery in de Speyside, een mooi blauw gebouw geschilderd voor een prachtige wolkenpartij

De tweede is van de Tomintoul distillery in Tomintoul in de Speyside, een grafisch weergegeven distilleerderij met prachtig gestileerde naam op de gevel.

Nummer drie is de Benrinnes distillery, de hoogst gelegen distileerderij in de Highlands. Prachtig als een provencaals landschap van van Gogh weergegeven met op de voorgrond een rijp gerstveld.

De vierde is een onbekende Islay whisky, maar voor de liefhebbers onder ons is duidelijk welke distilleerderij hier is afgebeeld op dit prachtige label. Twee witte gebouwen naast een pagode in mooie zachte paarse kleurstelling. We zijn benieuwd of u hem herkent.

Nummer vijf is de Loch Lomond distillery, een Highlander. De kleur van de whisky steekt prachtig af bij het groenblauwe etiket met stormachtige luchten.

De zesde is onze ouwe trouwe speysider Linkwood. Een prachtig blauw etiket met een imposant gebouw met de naam duidelijk op de gevel.

Als we moeten kiezen op etiket, kunnen we niet kiezen. allemaal even mooi, kijkt u zelf maar.

Leave Comment