Your Cart

Your cart is currently empty

Dràm Mòr Whiskies

Dràm Mòr is het geesteskind van het echtpaar Viktorija en Kenny Macdonald. Het is een vertaling uit het Schots-Gaelisch en betekent: Grootse Whisky.
Het bedrijf begon als een bedrijf voor training en whisky-evenementen. Bovendien hebben Kenny en Viktorija nieuwe markten over de hele wereld geopend voor Independent Scotch whisky-producenten die samenwerkten met bedrijven zoals Ian MacLeod Distillers, Arran, Wemyss Malts, Douglas Laing, Speyside Distillers, Borders Distillery.
En voor, ook Schotse, gin-producenten zoals Port Of Leith Distillery (Lind&Lime Gin) en North Uist Distillery (Downpour Gin). Na dit  succes  kreeg Kenny de kans om, als freelance merkambassadeur ,samen te werken met Ian MacLeod Distillers die in tal van markten over de hele wereld thuis is.
In 2019 besloten Viktorija en haar man Kenny, vanwege de grote vraag naar kleine onafhankelijke bottelaars , voor een reeks whiskybars, boetiekrestaurants en winkels hun eigen merk Dràm Mòr te starten. 
Het bedrijf exporteert nu naar 14 verschillende landen en blijft klanten helpen om unieke en speciale single cask Schotse whisky’s te verkrijgen en te bottelen.
 
 

Leave Comment